Generelt

 

Disse betingelser regulerer kundens kjøp av varer levert av Timeless Nordic Nettbutikk. Vilkårene gjelder for alt salg fra Timeless Nordic Nettbutikk, så lenge det er ikke noe annet avtalt skriftlig imellom partene.

 Lover som hensyntar forbrukerkjøp er bl.a angrerett loven, markedsføringsloven og kjøpsloven.

For lovtekster se www.lovdata.no.

Timeless Nordic forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår.

Alle våre produkter er håndlaget, og derfor vil ikke et produkt være like et annet. Det kan være forskjeller både i vekt, mål og tykkelse/farge.

Timeless Nordic tar forbehold om feil og mangler på siden, f.eks. feil informasjon eller priser.

Timeless Nordic forbeholder seg retten til å slette/forkaste enhver ordre.

Vi benytter Stripe som betaling. Alle informasjon håndteres konfidensielt. Det benyttes kun sikre sider (SSL) for optimal sikkerhet.

Priser

Alle priser på bestillingen er inklusive mva. for leveranser i Norge. 

Timeless Nordic Nettbutikk aksepterer følgende kredittkort: VISA og Mastercard.

Kortet belastes i det du gjennomfører kjøpet i vår nettbutikk. Alle priser oppgis i NOK, og 25 % mva er inkludert i prisen. 

Standard fraktsats er 99 kroner. Fri frakt for kjøp over 600 kroner. Ved forsendelser til land utenfor Norge er prisene eks. mva. Normalt må det betales lokal mva, toll, avgifter når du mottar forsendelsen utenfor Norge. Størrelsen på dette avhenger av landet varene sendes fra og er utenfor Timeless Nordic ansvar.

 
Angrerett/Kansellering

Du har 14 dagers ubetinget angrerett. Returkostnadene bæres av deg (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Du kan utøve din angrerett uten å oppgi noen spesiell grunn, med vanlig brev eller e-mail.

.

Reklamasjon

 

Reklamasjonsrett er for å sikre forbruker mot feil som har oppstått under produksjon, og er regulert i lovverket.

Når du mottar varene signerer du for mottak og sjekker leveransens innhold.

Skulle vi levere feil antall eller feil vare vil vi at Du gir oss beskjed skriftlig så snart som mulig og senest 14 dager etter mottak slik at vi får rettet feilen.

Enklest skjer dette ved at Du tar kontakt med oss for å avtale eventuelt retur av varen. Send inn returnotaen med opplysninger om feilen samt vedlegger eventuelt feil leverte varer. Dine utlegg for returfrakten, på billigste måte, tilbakebetales så snart varen har kommet til oss. Erstatningsleveransen skjer helt uten kostnad for Deg. 

Varer som tilbakesendes til oss mot postoppkrav eller etterkrav utløses ikke av oss. Disse blir returnert til kunde.

 

 

Garanti

 

Garanti gitt av produsent gjelder alle feil på produktet som ikke er utøvet av bruker med vilje eller uaktsomhet (jf. bl.a. Kjøpsloven, Angrefristloven, Markedsføringsloven). Faktura/kvittering skal fremvises ved garanti krav.

 

 

Transportskader.

 

Vi står for alle skader, som kan oppstå ved transport til kunde. Om Du ved mottagelsen oppdager at forsendelsen er transportskadet, skal Du umiddelbart anmelde dette til posthuset. Om disse ikke påtar seg skadeansvaret, skal Du kontakte oss. Ved retur fra kunde til oss, står kunden for skader, som kan oppstå under transporten.

 

 

Retur

 

Ønsker du å returnere tar kontakt med oss for å avtale eventuelt retur av varen. post@timelessnordic.no 

tlf. +47 97144768 / + 47 45438836  Send inn returnotaen med opplysninger om feilen/årsaken sammen

med varene. Varer som tilbakesendes mot postoppkrav eller etterkrav utløses ikke av oss. Disse blir returnert til kunde. Du vil ev. få refundert dine fraktkostnader avhengig av årsaken til returen. (Se ovenfor.)

Retur- og bytterett gjelder ikke for varer som er målbestilt eller ikke inngår i vårt vanlige sortiment.

 

 

Levering

 

Vi bruker Bring som vår transportør. Pakken din blir sendt som Bring servicepakke til nærmeste kontor innenfor Norge. Vi bruker Bring CarryOn Homeshopping for leveranser utenfor Norge.

Normal leveringstid er 14 dager - når varen er på lager. Trenger du varen raskere - vennligst send oss melding og vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg. 

Vi forbeholder oss retten til å rest notere eller annullere bestillinger som er utsolgt fra lager. Om varen beregnes å komme til lager innen rimelig tid og varens pris overstiger 1.000,- rest noterer vi varen og leverer den uten ekstra kostnad så snart den har ankommet vårt lager. Om en vare er rest notert av oss, har du rett til å avbestille varen. Leveransetidene avhenger av både vår og våre transportørers trafikk.